GĂ„ til innholdet

4 rÄd for hvordan velge bordben til ditt neste bordprosjekt

Valg av bordben er avgjÞrende for Ä skape et funksjonelt bord med estetisk appell. Metallbordben.no tilbyr ikke bare holdbarhet og styrke, men ogsÄ en moderne og distinkt estetikk. Med et mangfold av design, materialvalg og lÞsninger kan det ofte fÞles utfordrende Ä velge riktig. Denne artikkelen vil veilede deg trinnvis i valget av de ideelle bordbenene for ditt prosjekt.

  1. Definer bordets funksjon

Det fÞrste steget er Ä klargjÞre bordets primÊre formÄl. Er det ment som et spisebord, et salongbord, eller kanskje et skrivebord? Bordets funksjon vil pÄvirke valget av hÞyde, stil og bÊreevne for bordbenene. For eksempel vil et spisebord ofte ha en hÞyde mellom 71-76 cm, mens hÞyden pÄ salongbord typisk ligger mellom 41-55 cm.




  1. Velg en stil som komplementerer ditt design

Bordben finnes i mange forskjellige stilarter, alt fra industriell til minimalistisk design. PopulÊre valg omfatter "Trapes", "Hairpin", "Firkantet", og "X-ramme" ben. NÄr du velger, tenk pÄ den generelle estetikken av ditt prosjekt. Det er viktig at bordbenene bÄde komplementerer og hever det samlede uttrykket i rommet.



Dersom du er usikker pÄ ditt valg, anbefaler vi Ä ta en titt i vÄrt kundegalleri. Alternativt kan du ogsÄ sÞke etter inspirasjon pÄ plattformer som Instagram eller Pinterest.




  1. Vurder bordplatematerialet og dens vekt

Materialet og vekten av bordplaten er avgjÞrende nÄr du skal velge passende metallbordben. For tunge materialer som naturstein eller heltre, vil det vÊre nÞdvendig med robuste og stÞttende ben. Derimot kan lettere materialer som glass eller sponplate nÞye seg med et finere, mer elegant ben-design. Det er essensielt Ä sjekke bordbenenes bÊreevne for Ä sikre at de trygt kan bÊre bordplaten.

For runde og ovale bord anbefaler vi bordben med "Y-design" eller "Dobbel X-design".







4. Husk Ä koordinere!

NĂ„r du vurderer kombinasjoner som spisebord og benk, eller spisebord og salongbord, vil helhetsinntrykket bli mye mer elegant og enhetlig dersom alle bena har samme design.

Ta en titt pÄ noen av bildene nedenfor, sendt inn av vÄre fornÞyde kunder. Resultatet er, etter vÄr mening, rett og slett fantastisk.





Å finne de perfekte bordbenene til ditt prosjekt behĂžver ikke Ă„ vĂŠre en komplisert oppgave. Ved Ă„ vurdere bordets hensikt, bordplatenes vekt og materiale, samt design og installasjonsease, kan du skape et mĂžbel som er bĂ„de stilfullt og funksjonelt. NĂ„r du har valgt de riktige bordbenene, vil du ha et slitesterkt og elegant bord som harmonerer flott med resten av ditt hjem eller arbeidssted.

Lykke til med prosjektet ditt!








Adresse
Gaustadvegen 257, 2345 Ådalsbruk
Telefon
94469983
E-postadresse
info@metallbordben.no
Foretaksregisteret
912183440MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business