Følg oss på www.facebook.com/metallbordben og www.instagram.com/metallbordben.no - for ideer, videoer....

Hvor lang tid tar det å få varene tilsendt?
Leveringstid er normalt 3-7 virkedager etter bestilling. 


Hvordan er det beste å få kontakt med dere?
Du kan kontakte oss via e-post info@metallbordben.no eller facebook www.facebook.com/metallbordben , svarer alle dager!

Hvilke skruer anbefaler dere?
Vi anbefaler treskruer. Lengden av skruer avhenger av bordplatens tykkelse, men de skal være 0,5-1cm mindre enn bordplatens tykkelse.


Hvordan fungerer rutinene for retur av varer?
Hvis du ikke er fornøyd med varene dine sender du dem tilbake til oss. Du må selv dekke returporto.
Alle varer, også salgsvarer, kan returneres innen 14 dager Påse å returnere varen i sin orginalforpakning. Er det feil på din vare, dekker vi returkostnader.Hvordan blir jeg refundert ved retur?
Så snart din retur er kommet frem og godkjent på vårt lager, blir pengene for de returnerte varene tilbakebetalt til deg. 

 
Hva slags metall benytter dere? 
Her på Metallbordben.no benytter vi stål av beste møbelkvalitet, hvilket kreves for å beholde styrken i materialet, samtidig som vi kan forme materialet uten at det mister sin bærevne og styrke. Alt metallarbeid er laserkuttet, slik at det ferdige produktet tilfredstiller alle krav til det formålet de er laget for.Tar dere imot spesialbestillinger etter egne mål og utforming?
Metall bordben - Nei. Hyller og rør - Ja, bare skriv oss info@metallbordben.no


Hva er diameter på rør?
Alle deler er 3/4.


Hvordan beregnes fraktkostnadene?
I Norge har vi standardpriser som fremkommer av vår avtale om frakt. Om du bestiller fra et annet land, vennligst kontakt oss. 


Tilbyr dere forhandlerpriser, eller rabatt for større ordrer? 
Ja, vi tilbyr rabatter ved større ordrer.


Hva slags "finish" tilbyr dere?
Vi tilbyr beina som er ferdig behandlet.  Anbefaler vi farget eller klarlakkert behandling. Ubehandlede bein/rør vil etterhvert ruste, så vi anbefaler at beina/rør blir behandlet.
Pulverlakk - har unik kvalitet, god værbestandighet og meget gode mekaniske egenskaper. Pulverlakk er en meget miljøvennlig lakkeringsmetode ettersom lakken er fri for alle løsningsmidler, noe som igjen skaper et bedre ytre og indre miljø. ​
Hammerite metall maling -  Du får en vakker emaljeliknende blank overflate med innebygget rustbeskyttelse som er vann- og smussavstøtende, som holder seg i mange år!